Primaria Municipiului Sebes

Campanie constientizare

Admin | 09-10-2019 00:46:26 | Campanii constientizare | 513 Vizualizari

Stimați cetățeni,

         În perioada septembrie-decembrie 2019, Municipiul Sebeș, prin intermediul proiectului „Sprijinirea măsurilor referitoare la prevenirea corupției la nivelul Municipiului Sebeș”, Cod My Smis:118740, proiect cofinanțat prin Fondul Social European( FSE) prin Programul Operațional Capacitate Administrativă (POCA), derulează o campanie de conștientizare și  educație în rândul cetățenilor în ceea ce privește anticorupția.

         Lupta împotriva corupției nu poate fi redusă la un set standard de măsuri universal valabile. Pentru ca acțiunea să își atingă scopul, este esențial  și să înțelegem , fiecare dintre noi, nivelul corupției și formele pe care le îmbracă aceasta, iar măsurile de reducere a corupției, a conflictelor de interese și a favoritismului trebuie să fie asociate, în primul rând, cu schimbări structurale și de mentalitate profunde în cadrul organismelor publice și al societății civile.

           În acest scop, prin intermediul platformei www.anticoruptiesebes.ro, vă punem la dispoziție o serie de materiale informative, prin care cetățenii sunt ajutați să înțeleagă fenomenul corupției și totodată sunt informați cu privire la drepturile lor.

          Și așa cum sloganul nostru este “Schimbarea începe cu fiecare dintre noi”, vă invităm să vă alăturați nouă și împreună, să implementăm la nivelul Municipiului Sebeș  un sistem de lucru bazat pe etică și integritate, un sistem în care fiecare cetățean să fie tratat așa cum ne dorim să fim tratați fiecare dintre noi.

Comentarii

Adauga comentariu